Radičević: Ućutkale smo 12 hiljada ljudi

0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Beta-AP
Dragan Adžić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 11.12.2015. 22:39h

Jovanka Radičević je prije pet godina osvojila „Jiske bank boksen arenu”, sada je sa još šest tadašnjih i devet „novih“ saigračica ponovila isti uspjeh.

Djevojka koja je dala možda i odlučujući gol za 20:16, čime je prekinula nalet Dankinja, teren je napustila pjevajući „Crna Goro, volim te”.

"Presrećna sam i ponosna na sve saigračice, jer smo pokazale da imamo veće srce nego cijela arena. Drago mi je što smo ućutkale 12 hiljada ljudi i još jednom potvrdile da, kada igramo kao tim, ne može da nas pobijedi ni Danska, ni navijači. Niko”, rekla je djevojka koja je dala šest golova.

Katarina Bulatović se osvrnula na doček danskih navijača i poručila da je tim bio ubijeđen da će slaviti.

"Voljela bih da su one došle kod nas, iako je naša „Morača” puno manja, mislim da bi zvižduk bio jači. To je bio njihov posljednji pokušaj da se vade, ali smo igrale smireno. Od početka smo vjerovale da možemo do pobjede i to smo i uradile. Sada idemo da se odmorimo”.

Najstarija igračica Crne Gore je cimerka sa najmlađom. Na pitanje da prokomentariše fenomenalan nastup Đurđine Jauković, Bulatovićeva je uz, asocijaciju na „prevaspitavanje”, uz osmjeh odgovorila:„Batina je iz raja izašla”.

Bonus video: