Šeba: Crna Gora je najbolja ekipa u grupi

50 pregleda 1 komentar(a)
Muna Šeba, Foto: Reuters
Muna Šeba, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.12.2015. 20:03h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Herning - Najveća zvijezda Tunisa je svakako Muna Šeba. Bivša igračica francuskog Besansona, danskog Esbjerga i Viborga, sa kojim je igrala protiv Budućnosti, rekla je da je Crna Gora po njoj jedan od najvećih favorita za titulu.

"Crna Gora je najbolji tim u ovoj grupi. Ima mnogo dobrih igračica, koje godinama zajedno igraju velika takmičenja i Ligu šampiona, a selektor Adžić je želio da pokaže da može da pobijedi i sa mlađim djevojkama. Što se nas tiče, počeli smo bolje ovu utakmicu nego ijednu drugu, ali imamo neiskusnu ekipu, koja ne može da igra ovako visok nivo rukometa. Pripremamo mlade igračice za budućnost, one su ovdje da uče od Crne Gore, Danske i svih ostalih. Nadam se da ćemo i protiv Srbije nastaviti da napredujemo i da ćemo odigrati solidan meč, te da ćemo jednog dana biti možda upola dobar tim kao Crna Gora", rekla je 33-godišnja organizatorka igre.

Šeba je podijelila zvanje najboljeg strijelca utakmice sa 15 godina mlađom Đurđinom Jauković, za koju je imala samo riječi hvale.

"Impresionirana sam njom. Veoma je dobar lijevi bek, imao odličan šut sa devet metara. Ona je buduća zvijezda crnogorskog rukometa, pokazala je nekoliko veoma dobrih stvari. Nadam se da će je selektor koristiti i u preostalim utakmicama, jer je odlična", zaključila je Šeba, prije nego što je u miks zoni razmijenila nekoliko rečenica sa stamenom Nikšićankom.

Bonus video: