Milena kao Novak Đoković - bez glutena se lakše diše

"Na inicijativu predsjednika Boškovića sam uradila test intolerancije na hranu i vidjela sam da mi ne odgovaraju gluten i još neke stvari. Isprobavam da izbacim te stvari i zasada se odlično osjećam, što je primjetno i u mojoj izdržljivosti na terenu", kaže Milena
81 pregleda 14 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: Beta-AP
Milena Raičević, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 08.12.2015. 13:12h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Herning - U prva dva meča, samo su Majda Mehmedović i Jovanka Radičević više vremena provele na terenu od Milene Raičević, koja je bila na klupi samo četiri minuta. I to kada je bila isključena.

Sve to ne bi bilo čudno da nije u pitanju igračica koja se ranije lako umarala i često od Adžića tražila izmjenu poslije 15-ak minuta na terenu.

Razlog je sasvim prost - 25-godišnja rukometašica je otkrila da joj smeta gluten i izbacila ga je iz hrane. Baš kao i Novak Đoković, koji je o svojoj dijeti napisao i knjigu.

"Na inicijativu predsjednika Boškovića sam uradila test intolerancije na hranu i vidjela sam da mi ne odgovaraju gluten i još neke stvari. Isprobavam da izbacim te stvari i zasada se odlično osjećam, što je primjetno i u mojoj izdržljivosti na terenu. Nisam očekivala da će to tako biti, jer se zna da sam imala intervencije na srcu. Mislila sam da će mi to uvijek predstavljati problem, da neću moći da se spremim kao nekada. Tu su bitne i promjene od strane stručnog štaba u samom kondicionom dijelu, da se ne forsiram previše. To je jedan od razloga moje spremnosti, ali sam iznenađena da je na to uticala i promjena načina ishrane".

Sada si kao Đoković?

"Sada ispada tako, vidjećemo da li će biti i na kraju", uz osmjeh je rekla Milena.

Crna Gora večeras protiv Mađarske u 18.30 časova igra meč 3. kola grupe A Svjetskog prvenstva.

Bonus video: