Bulatović: Igraćemo sve bolje

„Očekujem bolju formu iz utakmice u utakmicu. Protiv Srbije smo igrale katastrofalno, sada je već bilo bolje i vjerujem da će se taj trend nastaviti“, istakla je Katarina Bulatović
56 pregleda 5 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Jan Christensen/DHF
Katarina Bulatović, Foto: Jan Christensen/DHF
Ažurirano: 06.12.2015. 18:01h

Pobjedom nad Japanom (29:23), rukometašice Crne Gore su praktično osigurale plasman u osminu finala 22. Svjetskog prvenstva.

Trebalo im je vremena da se opuste protiv neugodnog rivala, da uđu u ritam nakon slabe igre protiv Srbije, a ovaj trijumf bi mogao da bude prekretnica.

„Psihički nam je dosta lakše, ali moramo puno da se borimo da bismo nešto napravile ovdje. Očekujem bolju formu iz utakmice u utakmicu. Protiv Srbije smo igrale katastrofalno, sada je već bilo bolje i vjerujem da će se taj trend nastaviti“, istakla je Katarina Bulatović.

Možete li da izdržite bez pomoći mlađih igračica? Ovaj meč ste na bekovskim pozicijama svih 60 minuta odigrale ti, Milena Raičević i Marija Jovanović?

„Kada bude stvarno trebalo, kada ne budemo više imale snage, pomoć sa klupe će dobro doći i vjerujem da će one biti spremne za to. Sada im je bilo teško da uđu u 45. ili 50. minutu, kad su do tad presjedjele na klupi i još kada se zna kakvu je odbranu trebalo da napadnu“.

U utorak se sastajete sa Mađarskom. Šta misliš o toj selekciji?

„Mađarice su došle sa fenomenalnim sastavom. Na tribinama im je ostala Dora Hornjak, igračica Ferencvaroša koja je sama dobila Đer. To govori o kvalitetu te reprezentacije, ali spremićemo se i za njih“, zaključila je Bulatovićeva.

Bonus video: