Milena Raičević iskrena: Radije bih da primimo 20 golova

101 pregleda 0 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: Ehf-euro.com
Milena Raičević, Foto: Ehf-euro.com
Ažurirano: 30.11.2018. 22:47h

Na startu 13. Evropskog prvenstva, rukometašice Crne Gore su opravdale ulogu favoritkinja i lako savladale Sloveniju (36:32).

Time je napravljen veliki korak ka glavnoj fazi, možda i odlučujući, ali je jasno da tim Pera Johansona može i mora da igra puno bolje u odbrani. I to već od nedjelje i meča sa olimpijskim šampionom, Rusijom.

“Prije dolaska smo pričale o tome da je prva utakmica sigurno najteža i da nam je želja da pobijedimo. Ne možemo da budeo zadovoljne igrom u odbrani, jer možemo mnogo bolje. Radije bih da damo 22-23 gola, a primimo do 20. Mislim da će onda biti bolji osjećaj kod nas. Vjerujem da ćemo na narednoj utakmici i to ispraviti, ako želimo, a želimo”, istakla je Milena Raičević.

Tamara Mavsar je imala pomiješana osjećanja.

“Padovi su bili očekivani, ali moramo da budemo zadovoljne, jer smo pokazale karakter, borile se koliko smo mogle. Boli me, ipak, što smo se spremile za sve stvari koje igra Crna Gora, ali nas je rival nekoliko puta nadigrao, što nije smjelo da se desi. Ipak su to iskusne igračice, koje u svakoj kombinaciji nađu drugo rješenje”, naglasilo je lijevo krilo Slovenije

Bonus video: