Jauković: Na pobjedu, iako smo oslabljene

Budućnost je prvi meč u Lublinu dobila 31:23, a uoči novog međusobnog duela obezbijedila je prvo mjesto
53 pregleda 0 komentar(a)
Đurđina Jauković, Foto: Filip Roganović
Đurđina Jauković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 18.11.2015. 12:05h

„Lublin je kvalitetan tim, ali Budućnost, iako oslabljena, dobrim oodnosom i jakom odbranom može do pobjede“, rekla je Đurđina Jauković, bek Pogoričanki.

Budućnost i Lublin odigraće u petak utakmicu posljednjeg, šestog kola Lige šampiona.

Jauković je kazala da za poljski tim utakmica u Podgorici nema rezultatski značaj, ali da će biti jako motivisan.

"Lublin je veoma kvalitetna ekipa, sa dobrim bekovima i saradnjom sa pivotom. Njima rezultatski ta utakmica ne znači mnogo, jer su već ispali, ali znači nama da isprobaamo neke nove stvari. Lublin će, bez obzira na sve, doći motivisan. Izgubili su ta dva meča protiv Savehofa, ali su protiv Bukurešta odigrali dobru utakmicu", rekla je Jauković na konferenciji za medije i dodala:

"Očekujem da ću dobiti šansu, daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje. Nisam se nadala da ću dobiti priliku da igram sam finiš protiv Bukurešta, ali sam se spremala kao da ću igrati. Drago mi je što mi je trener ukazao povjerenje", rekla je Jauković.

Pivot Ema Ramusović je kazala da će rukometašice Budućnosti pružiti maksimum kako bi nadomjestile neigranje Majde Mehmedović, Radmile Petrović i Dragane Cvijić.

"Igraćemo najbolje što možemo. Hendikep je što ćemo igrati bez Majde Mehmedović, Radmile Petrović i Dragane Cvijić. To za nas i nije ništa novo, jer smo se i do sada sretale sa takvim problemima. Bilo je hendikepa, ali ćemo kao i do sada sve uraditi da to nadomjestimo", rekla je Ramusović.

Budućnost je prvi meč u Lublinu dobila 31:23, a uoči novog međusobnog duela obezbijedila je prvo mjesto.

Duel u dvorani „Morača“ počinje u 18 časova.

Bonus video: