Adžić: Savladan i umor i protivnik, odmor za Mehmedović i Cvijić

„Majda Mehmedović i Dragana Cvijić od večeras su van trenažnog procesa. Cvijićeva ima problema sa koljenom, a Majda sa Ahilovom tetivom, pa im je potreban odmor i oporavak”, rekao je Adžić
0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.11.2015. 18:28h

Dragan Adžić nije bio zadovoljan igrom svog tima u uvodnim minutima, ali nakon utakmice nije imao zamjerki.

„Bilo je očekivano malo teže na početku meča, jer je protivnik bio motivisan, a djevojke umorne od napornog puta koji je ostavio traga. Ipak, kako je utakmica odmicala, igrali smo sve bolje. Igračice su savladale umor i sjajnim odnosom došle do važne pobjede i bodova koji su nam donijeli prvu poziciju u grupi”.

„U drugu rundu prenosimo sedam bodova i to je veoma značajno, kada znamo da nas očekuju pakleni protivnici. Sve djevojke koje su dobile priliku sa klupe dale su značajan doprinos i nakon pobjede u Švedskoj su se stvorili preduslovi da dobiju i značajniju minutažu u posljednjem kolu protiv MKS Lublina”, rekao je Adžić.

„Plave” u posljednjem kolu u petak dočekuju šampiona Poljske, koji je bez bodova. S obzirom na to da je meč bez značaja, za neke igračice je završen ovaj dio sezone.

„Majda Mehmedović i Dragana Cvijić od večeras su van trenažnog procesa. Cvijićeva ima problema sa koljenom, a Majda sa Ahilovom tetivom, pa im je potreban odmor i oporavak. Radmila Petrović, s druge strane, nije mogla da bude ni u dvorani zbog jake upale grla, ali vjerujem da će se izliječiti tokom sedmice i da će biti u prilici da bude u sastavu protiv Poljakinja”, zaključio je Adžić.

Bonus video: