TRENER PRESREĆAN NAKON POBJEDE U BUKUREŠTU

Adžić: Odnos djevojaka je bio kao da je završnica Lige šampiona

„Odigrale smo kao šampionke Evrope i opravdale tu ulogu”, rekla je Kristina Neagu
105 pregleda 2 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 12.02.2019. 20:24h

Gotovo savršeno izdanje u Bukureštu natjeralo je i Dragana Adžića na ode svojim igračicama.

„Bukurešt je sjajan tim i zahtijevao je višemjesečnu pripremu. Odnos djevojaka je bio kao da je završnica Lige šampiona i naravno da sam ponosan na njih što su na ovaj način odigrale tek treću takmičarku utakmicu nakon majskog fajnl-fora u Budimpešti. Ovo je prvo poluvrijeme i radovaćemo se tek nakon meča u ‘Morači’. Moramo da se jednako dobro spremimo i za novi okršaj, potrebna je dobra analiza, kako bismo sa nova dva boda potvrdili važan trijumf iz Bukurešta. Ako ponovimo igru iz ovog meča, neće biti problema”, kazao je Adžić.

Kristina Neagu se na predstavljanju ekipa pojavila u majici sa natpisom „Saosjećam sa vama. Saučešće”, kojom je odala počast tragično nastradalim zemljacima u noćnom klubu u Bukureštu. Ali, kada je počeo meč, fokusirala se na postizanje golova i to je radila sjajno. Devet puta.

„Ostvarile smo veliku pobjedu i upisale važan trijumf. Odigrale smo kao šampionke Evrope i opravdale tu ulogu. Naravno da očekujemo težak meč u ‘Morači’ narednog vikenda i vjerujem da će dvorana biti puna, jer nam je potrebna podrška navijača kako bismo još jednom savladale sjajnog protivnika”, rekla je kapitenka rumunske reprezentacije.

Milena Raičević se osvrnula na to kako se ekipa oporavila nakon lošeg početka drugog poluvremena.

„Iako nam se desio pad na početku drugog dijela, pokazale smo da smo prava ekipa. Ostvarile smo izuzetno važnu pobjedu i veoma smo srećne. Vjerujem da ćemo biti sve bolje kako sezona bude odmicala. Slavile smo u Bukureštu, ali to ništa ne znači uoči novog okršaja sa rumunskim timom”, rekla je Milena Raičević