Vuja ostaje trener Zagreba

Možda se na kraju ispostavi da je ovo bio samo trik 54-godišnjeg Cetinjanina da razbudi ekipu, jer je i sam nakon podnošenja ostavke rekao da će razgovarati sa upravom o tome
67 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Vujović, Foto: Seha-liga.com
Veselin Vujović, Foto: Seha-liga.com
Ažurirano: 26.10.2015. 15:06h

Veselin Vujović ostaje trener Zagreba.

Proslavljeni crnogorski stručnjak je nakon poraza od Bešiktaša (32:30) podnio ostavku, ali je uprava nije prihvatila i nakon razgovora sa Vujom je zajednički odlučeno da ostane.

Možda se na kraju ispostavi da je ovo bio samo trik 54-godišnjeg Cetinjanina da razbudi ekipu, jer je i sam nakon podnošenja ostavke rekao da će razgovarati sa upravom o tome.

"Osjećao sam se izdanim i ostavljenim od igrača. S pobjedom protiv Bešiktaša vratili bismo autoritet koji je Zagreb imao, ali odigrali smo jako loše i to jako boli", rekao je Vujović i otkrio da je odlučio da ostane nakon što su igrači na sastanku zatražili da im pruži još jednu šansu.

"Ostajem trener Zagreba i nadam se da ćemo se još puno radovati. Kad razmislim, bilo je puno utakmica u kojima su igrači pokazali da vrijede, ali ovakve poraze i partije više neću tolerisati. Poraz nije poraz ako daš sve od sebe ili ako te sudija pokrade, ali je poraz ako izađeš na teren s ovakvim pristupom".

Vujović je na kraju rekao da ga ne zanima toliko rezultat, koliko ponašanje igrača.

"Može se dogoditi i da iduće dvije utakmice izgubimo 10 razlike, ali način na koji gubimo je važan i to me boli. Ne mogu funkcionisati s grupom igrača koja ne daje sve od sebe. Gubiti s ovom ekipom može ko hoće, ali ja hoću da pobjeđujem", zaključio je jedan od najboljih rukometaša svijeta svih vremena.

Bonus video: