Veselin Vujović više nije trener Zagreba

"Dobro, razgovaraćemo još, ali kada mi se ponavljaju stvari koje ne bi smjele, kada vidim da nemam dodir s ekipom, onda ne znam šta radim", rekao je Vujović
63 pregleda 3 komentar(a)
Veselin Vujović, Foto: Rkzagreb
Veselin Vujović, Foto: Rkzagreb
Ažurirano: 26.10.2015. 12:24h

Hrvatska je u šoku - crnogorski trener Veselin Vujović napustio je Zagreb nakon poraza od Bešiktaša u Ligi šampiona (32:30).

"Podnio sam ostavku, šta sam drugo nakon ovoga mogao da uradim?", rekao je Vujović za Sportske novosti, a onda ostavio prostor da ipak ostane na klupi:

"Dobro, razgovaraćemo još, ali kada mi se ponavljaju stvari koje ne bi smjele, kada vidim da nemam dodir s ekipom, onda ne znam šta radim".

Poraz u Turskoj, kako kaće, nije smio da se dogodi.

"Osjećam se odgovornim, jer je to poraz koji je skup. Uvijek kažem da je tim ogledalo trenera, a ovo više nisam ja. Ne vidim pomak, ne osjećam da se stvari pomjeraju s mjesta. Pa na poluvremenu u Istanbulu sam rekao svašta i nakon svega nisam osjetio da je to dotaklo bilo koga, a nakon toga bi četvorica igrača sama mogla da dobiju Bešiitaš. To me boli", kazao je Vujović.

Zagreb nakon šest kola ima po tri pobjede i poraza. Savladao je Kil, Celje i Vislu, a izgubio je od Vesprema, Pariza i Bešiktaša.

Zagrepčani su trenutno na petom mjestu u grupi A Lige šampiona.

Bonus video: