Žderić: Moramo da podignemo agresivnost

“Zasluženo smo pobijedile, a priliku su dobile i mlađe igračice, koje su se sjajno pokazale, zbog čega smo presrećne”, naglasila je Milena Raičević
57 pregleda 0 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: Filip Roganović
Milena Raičević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 18.10.2015. 19:35h

Nakon ubjedljive pobjede nad Savehofom (33:20), rukometašice Budućnosti su bile srećne, ali je bilo i samokritika. I to od Marte Žderić, koja je svjesna da igra u odbrani nije bila prava u pojedinim trenucima.

“Srećna sam što smo pobijedile, mada nije bilo sve kako smo se dogovorile. Dobro je što smo prvu utakmicu igrale kući sa Savehofom, a uvjerena sam da ćemo se dizati kroz naredne mečeve. Protivnice su napravile seriju 4:0 u 2. poluvremenu i moramo da podignemo agresivnost u odbrani, da ne dozvolimo puno zicera. To će sigurno biti tako kad budu bolji protivnici i kvalitetniji šuteri. Srećna sam što su sve mlade djevojke dobile šansu i divno je iskoristile”, rekla je 25-godišnja Hrvatica.

Za razliku od nje, njena vršnjakinja Milena Raičević je bila oduševljena izdanjem protiv Šveđanki.

“Odigrale smo sjajnu utakmicu, dobro smo počele i tako igrale tokom čitavog meča. Zasluženo smo pobijedile, a priliku su dobile i mlađe igračice, koje su se sjajno pokazale, zbog čega smo presrećne. Imale smo veliku razliku na poluvremenu, da bi u nastavku došlo do malog pada, ali smo se vratile i zabilježile ubjedljivu pobjedu”, naglasila je crnogorska reprezentativka.

Bonus video: