Kim Rasmusen novi trener CSM Bukurešta

U CSM Bukureštu je prethodnih dana bilo burno. Klub je raskinuo ugovore sa šeficom stručnog štaba Mete Klit i ruskim pivotom Jekaterinom Vetkovom, a golmanka Maisa Pesoa je odbila da napusti svlačionicu pred meč sa Zalauom, jer nije dobila platu
95 pregleda 0 komentar(a)
Kim Rasmusen, Foto: Twitter
Kim Rasmusen, Foto: Twitter
Ažurirano: 21.09.2015. 14:22h

Novi trener CSM Bukurešta, rivala rukometašica Budućnosti u Ligi šampiona, od danas je Kim Rasmusen.

Ekscentrični Danac, koji se proslavio na klupi poljske reprezentacije, u timu iz glavnog grada Rumunije je zamijenio zemljakinju Mete Kilt.

Rasmusen je prošle sezone bio savjetnik Indiri Kastratović, ali je nakon svega 10 dana morao da napusti Skoplje, jer nije našao zajednički jezik sa legendarnim desnim bekom. Zbog toga ga je ubrzo na toj poziciji naslijedio Jan Pitlik.

U CSM Bukureštu je prethodnih dana bilo burno. Klub je raskinuo ugovore sa Klit i ruskim pivotom Jekaterinom Vetkovom, a golmanka Maisa Pesoa je odbila da napusti svlačionicu pred meč sa Zalauom, jer nije dobila platu.

Generalni direktor kluba Konstantin Kaliman je čak zaprijetio da će Brazilka biti kažnjena dvogodišnjom suspenzijom. Ostalo je, ipak, na Rasmusenu da odluči šta će sa Pesoom...

Bonus video: