MEMORIJAL „VINKO KANDIJA”

Budućnost lako osvojila trofej

Listu strijelaca protiv Hipobanke je zaključila 18-godišnja golmanka Ljubica Nenezić, koja je fenomenalan meč završila i sa 13 odbrana i tri zaustavljena sedmerca
76 pregleda 6 komentar(a)
Ljubica Nenezić, Foto: ŽRK Vardar
Ljubica Nenezić, Foto: ŽRK Vardar
Ažurirano: 13.02.2019. 21:48h

Uloga favorita je opravdana, rukometašice Budućnosti su bez mnogo problema osvojile trofej na Memorijalu „Vinko Kandija”.

Dan nakon ubjedljive pobjede nad Podravkom (32:15), Podgoričanke su danas upisale dva trijumfa - u matineu nad Krimom (28:13), a u večernjem terminu protiv austrijskog Hipa (27:24).

Meč sa prvakom Slovenije je preskočila Milena Raičević, koja je povrijedila skočni zglob protiv Hrvatica. To, međutim, nije smetalo "plavima" da lagano trijumfuju.

Najefikasnije su bile Kristina Neagu i Đurđina Jauković sa po osam golova.

Majda Mehmedović je prvi meč nakon oporavka obilježila sa pet pogodaka, po dva puta su precizne bile Kinga Ačruk i Dragana Cvijić, a po jednom Radmila Petrović, Ivona Pavićević i Dijana Ujkić.

Marta Žderić je imala 16, a Ljubica Nenezić jednu odbranu.

Adžić je protiv slabašnog tima iz pregrađa Beča odmarao i Neagu, Cvijić i Biljanu Pavićević (Kristina Bulatović i Suzana Lazović nisu ni putovale), a čitav meč je branila juniorska reprezentativka.

Ujkićeva je prednjačila sa sedam pogodaka, poljska reprezentativka koja se donedavno prezivala Bizdra je postigla šest, a Jaukovićeva pet.

Upisale su se i Mehmedovićeva (četiri puta), Ivona Pavićević (dva), te po jednom Ema Ramusović i Petrovićeva.

Listu strijelaca je zaključila 18-godišnja golmanka Ljubica Nenezić, koja je fenomenalan meč završila i sa 13 odbrana i tri zaustavljena sedmerca.