Mirko Radović još godinu kod Davidovića u Valansu

288 pregleda 0 komentar(a)
Mirko Radović, Foto: Savo Prelević
Mirko Radović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.07.2015. 12:57h

Prošle sezone su tri Crnogorca bila zajedno u Valansu, naredne će kvartet pokušati da izbori plasman u elitni rang francuskog rukometa, pošto je Mirko Radović produžio ugovor sa klubom na čijoj klupi sjedi Milorad Davidović.

Ljevoruki Cetinjanin je nakon odličnih izdanja u ProD2 ligi i crnogorskoj reprezentaciji imao nekoliko ponuda, ali nije htio da ide.

Na tu odluku je, osim što Valans vodi Beranac koji je pomoćnik Ljubomira Obradovića u nacionalnoj selekciji, uticala i činjenica da je ostao i Marko Rajković, te da je stigao i reprezentativni pivot Branko Kankaraš.

"Cilj nam je da igramo plej-of za Prvu ligu, a u njemu je sve moguće. Veoma sam zadovoljan što ću i sljedeće godine igrati sa velikim prijateljem Markom Rajkovićem, koji mi je puno pomogao kada sam došao u Francusku, kao i što ću sarađivati sa trenerima Davidovićem i Lončarevićem, jer su oni mnogo uticali na moj razvoj kao igrača i osobe. Uzgred, bićemo jači za Kankaraša, tako da ćemo imati šta da pokažemo", rekao je Radović, koji je napomenuo zašto je ostao.

"Imao sam i unosnije ponude, ali sam izabrao Valans jer se tamo osjećam kao kod kuće i u tom klubu mogu najviše da napredujem".

Bonus video: