As na turniru u Francuskoj

203 pregleda 0 komentar(a)
Marko Dobrković, Foto: Saša Jončić
Marko Dobrković, Foto: Saša Jončić
Ažurirano: 30.06.2015. 11:29h

Barski rukometni klub As učestvovaće na međunarodnom turniru u francuskom gradu Objat kod Limoža, saopšteno je iz tog kluba.

Navodi se da će na turniru učestvovati klubovi iz Francuske, Njemačke, Španije, Rumunije, Srbije, Obale Slonovače.

"Interesantno je da iz svake države dolazi po jedan klub, tako da klubovi učestvuju kao predstavnici države. Nadamo se da ćemo kao i do sada predstaviti naš grad Bar i državu Crnu Goru u najboljem svijetlu i da ćemo opravdati poziv na turnir", rekao je predsjednik barskog kluba Marko Dobrković agenciji MINA.

On je kazao da će na turniru nastupiti igrači rođeni od 1999. do 2001. godine.

Nekadašnji crnogorski reprezentatativac, koji ujedno i radi kao trener u klubu, kazao je da će na turniru učestvovati 18 dječaka i 12 djevojčica.

Nastupiće Merima Đeljošević, Andrijana Janković, Milica Bokan, Klaudija Vučetić, Natalija Vučetić, Gabrijela Vučetić, Arnela Beharović, Jasna Nikočević, Ivona Markoč, Ksenija Niković, Aleksandra Tomići Indira Mujić.

Od dječaka za Francusku putuju Perica Junković, Dragoje Marvučić, Reihan Begzić, Damir Cvrk, Kenan Količić, Nikola Kojičić, Milan Vuković, Arijan Agović, Alan Agović, Emir Mujić, Mladen Popović, Miodrag Pecović, Denis Šabanović, Miloš Mijušković, Damjan Vučević, Andrej Dobrković, Aldin Šlaković i Pavle Milić.

U stručnom štabu, osim Dobrkovića, su još treneri Zoran Ivanović i Ivana Dabanović.

Dobrković je naglasio da posebnu zahvalnost duguje kapetanu bojnog broda Darku Vukoviću i kapetanu fregate Vesku Tomanoviću, koji su omogućili da klub trenira na poligonu vojne kasarne Pero Ćetković.

Bonus video: