Vuk Lazović potpisao dvogodišnji ugovor sa Libekom

Lazović je u crnogorskom dresu debitovao u duelu sa Srbijom, a u karijeri nastupao je za Partizan, Vardar, Slovan, špansku Antekjeru i Vojvodinu.
370 pregleda 0 komentar(a)
Vuk Lazović, Foto: Www.mojacrvenazvezda.net
Vuk Lazović, Foto: Www.mojacrvenazvezda.net
Ažurirano: 23.06.2015. 11:56h

Crnogorska kolonija u najjačoj rukometnoj ligi svijeta se povećala - dvogodišnji ugovor sa Libekom je potpisao Vuk Lazović.

Doskorašnji pivot Vojvodine, koji je specijalista za igru u odbrani, postao je saigrač kolege iz reprezentacije Vuka Borozana.

Lazović, sin pokojnog glumca Danila Lazovića i suprug slovenačke reprezentativke Barbare Lazović-Varlec, do sada je igrao za Partizan, Crvenu zvezdu, Slovan, špansku Antekeru, rumunsku Konstancu, Vardar i Vojvodinu.

„Od Vuka Lazovića očekujem da preuzme ulogu Draga Vukovića u odbrani. Odličan je na crti, ima veliko srce, sjajno se postavlja i nikada se ne štedi“, rekao je trener Libeka Goran Suton za sajt kluba.

Osim Borozana, u Bundes ligi igraju i Vladan Lipovina (Veclar) i Radivoje Ristanović (Balingen). Ovog ljeta je iz Hanovera u francuski Tuluz prešao Vasko Ševaljević, a u suprotnom pravcu je krenuo Stevan Vujović.

Doskorašnji igrač Seleste je prešao u Veclar. Možda će se igrama u najjačoj ligi na svijetu ponovo nametnuti selektoru Ljubomiru Obradoviću, koji ga je otpisao nakon prošlogodišnjeg baraža za Svjetsko prvenstvo sa Bjelorusijom.

Bonus video: