Rukometaši Crne Gore ubjedljivi protiv Saudijske Arabije

Bez sedam igrača koji će konkurisati za odlučujuće mečeve sa Srbijom i Islandom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pobjeda tima Ljubomira Obradovića se nije dovodila u pitanje nijednog trenutka
1 komentar(a)
Miloš Vujović, Foto: Savo Prelević
Miloš Vujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.06.2015. 22:05h

U prvom od dva pripremna meča sa Saudijskom Arabijom, rukometaši Crne Gore su upisali ubjedljivu pobjedu - 33:21.

Bez sedam igrača koji će konkurisati za odlučujuće mečeve sa Srbijom i Islandom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pobjeda tima Ljubomira Obradovića se nije dovodila u pitanje nijednog trenutka.

Nakon relativno izjednačenog prvog poluvremena, "lavovi" su zaigrali fenomenalno u odbrani, o čemu najbolje svjedoči podatak da su od 31. do 50. minuta primili svega dva gola. Zbog toga je i konačna razlika bila dvocifrena.

Najefikasniji je bio Miloš Vujović sa sedam golova, pet je dodao Nemanja Grbović, a po četiri Stefan Čavor i Branko Kankaraš.

Isti rivali će igrati i večeras (20.30), a reprezentacija će se kompletirati u subotu, kada stižu četiri internacionalca iz Njemačke, dva iz Francuske i novajlija Vuk Lazović.

U Baru će trenirati zajedno do srijede, kada će u direktnom duelu sa Srbijom odlučivati o vizi za EP u Poljskoj.

Crna Gora - Saudijska Arabija 33:21 (17:14)

Bar - Dvorana ,,Topolica“. Gledalaca: 100. Sudije: Glendža i Laličić (Crna Gora). Sedmerci: Crna Gora 3 (2), Saudijska Arabija 3 (2). Isključenja: Crna Gora 10, Saudijska Arabija 4 minuta.

Crna Gora: Mijatović, Mijušković, Mihaljević, M. Vujović 7, Popović 1, Radović 2, Lasica 1, Božović 2, Milašević 2, Anđelić 1, Čavor 4, B. Vujović 1, Grbović 5, Kankaraš 4, Leković 2, Vujačić 1.

Saudijska Arabija: Aln. Mohamed, Als. Mohamed 2, Abdulah 1, Ahmad 3, Alsalem, Fahad 1, Munir 2, Hišam 4, Abdulkarim 1, Al. Husain 5, Abas 2, Rami, Ab. Husain.

Bonus video: