Adžić: U Crnoj Gori pričaju, mi radimo

"Larvik je pokazao da je odlična ekipa, to što je uradio do sada je više nego mi i to treba cijeniti. Da ne spremamo tako protivnike, bili bismo tipični kao i u Crnoj Gori, uspješni na priču. Mi radimo, pa smo uspješni i na djelima", rekao je Adžić
84 pregleda 16 komentar(a)
Dragan Adžić i Milena Knežević, Foto: Luka Zeković
Dragan Adžić i Milena Knežević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 10.05.2015. 19:43h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Budimpešta - Nakon polufinala, Dragan Adžić je naglasio da je Larvik apsolutni favorit. Poslije finala je pojasnio zbog čega je to rekao.

"Larvik je pokazao da je odlična ekipa, to što je uradio do sada je više nego mi i to treba cijeniti. Da ne spremamo tako protivnike, bili bismo tipični kao i u Crnoj Gori, uspješni na priču. Mi radimo, pa smo uspješni i na djelima".

Trener "plavih" smatra da velika prednost sredinom drugog poluvremena nije bila realna.

"To je samo naš veći fokus, želja i vjera. Naše heroine to su iznijele, ali je realan rezultat onaj na kraju".

Hoće li vam titula biti motiv da još napredujete?

"Vjerujem da ćemo raditi još više, pobjednička želja i motiv neće pasti ni naredne sezone. Imaćemo želju da ostanemo neporaženi do narednog fajnl-fora. Ovo je najljepša sezona u mom životu, prijaju mi velike pobjede. Obožavam da radim sa ovim djevojkama, prijaju mi puno".

Bulatović: Morala sam da preuzmem odgovornost

Katarina Bulatović je osvojila četvrtu titulu i to nakon spektakularne igre.

"Ne mislim da sam protiv Vardara igrala loše, bila sam više u službi ekipe, ali sada je neko trebalo da postigne gol. Neagu je odmah izvrnula zglob, pa sam ja morala da preuzmem odgovornost. Ekipa je odradila sve da budem sama na šutu, ja sam poslije završila što je bilo do mene. Drago mi je što smo pokazale da nismo tipična balkanska ekipa kako nas one zovu, da ne trčimo nazad, već smo samo mi imale kontre".

Neagu: Dočekala sam da doživim svoj san

Kristina Neagu je konačno osvojila pehar Lige šampiona i pokazala da je trenutno možda i najbolja igračica svijeta.

"Hvala svim navijačima koji su došli iz Crne Gore, ali i Rumunije da nas podrže. Ovo je, definitivno, najbolji dio mog života. Nemam riječi da opišem kako se osjećam, zahvalna sam bogu što sam dio ovog tima, ponosna sam na ove igračice, na trenera, na stručni štab, na sve ono što je urađeno ove sezone".

Da li si nakon dvije teške povrede i operacija koljena i ramena vjerovala da možeš da budeš na krovu Evrope?

"Jesam i nisam slučajno završila u Budućnosti. Dočekala sam da doživim svoj san nakon neprijatnih trenutaka u karijeri, kada su mnogi u Rumuniji govorili da neću više igrati rukomet ili biti ona stara. Ali, sada sam ovdje, osvojila sam Ligu šampiona, ovo je najljepši dan mog života".

Bonus video: