Mehmedović: Niko nam nije bio ni do koljena

"Ove sezone nam niko nije bio ni do koljena, što smo i dokazale. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i naredne sezone. Osjećaj je predivan, nema riječi koje mogu da opišem", rekla je Mehmedović
16 komentar(a)
Dragana Cvijić i Majda Mehmedović, Foto: Ehffinal4.com
Dragana Cvijić i Majda Mehmedović, Foto: Ehffinal4.com
Ažurirano: 10.05.2015. 19:17h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Budimpešta - Majdi Mehmedović se ispunila želja - da nakon odigranog finala slavi titulu. Prije tri godine je bila u bolnici kada je Budućnost postala prvak Evrope, a nezaboravni meč sa Norveškom na šampionatu Starog kontinenta je propustila zbog povrede koljena.

"Čestitke saigračicama i stručnom štabu na predivnoj sezoni, malo ko je mogao da odigra tako dominantno, jako i ubjedljivo. Ove sezone nam niko nije bio ni do koljena, što smo i dokazale. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i naredne sezone. Osjećaj je predivan, nema riječi koje mogu da opišem".

Dragana Cvijić: Očekivala sam lakšu utakmicu nego u polufinalu, jer smo dosta igrale sa larvikom. Vardar je pričao o iznenađenjima, pravio priču o nama, ali smo odlično ušli u tu utakmicu. Cijele godine smo dobro trenirale, što smo i pokazale u ova dva dana, kada smo odigrale na vrhunskom nivou. Malo smo se opustile u drugom poluvremenu, one su krenule da nas stižu, ali da su igrale još tri dana ne bi mogle da nam uzmu trofej.

Klara Voltering: Bili smo maksimalno fokusirani u oba meča, dokazali da smo najbolji. Srećna sam što sam imala tu čast da igram sa ovom ekipom, sa ovim djevojkama i što se na idealan način opraštam od ovog kluba i grada. Ovo je veče za slavlje, možda se sjutra ujutro probudim, a da ne znam šta se dešavalo.

Kinga Bizdra: Nismo očekivale da ćemo voditi devet razlike. Odigrale smo najbolju odbranu. Imale smo nekoliko grešaka, ali smo nastavile da igramo, nismo razmišljale o tome. Bile smo sve kao jedna na terenu. odlično se osjećam.

Suzana Lazović: Pokazale smo kako se bori za grb Budućnosti. Imala sam osjećaj da će se ponoviti 2012. godina. Bila sam povrijeđena, vratila sam se, a djevojke su mi rekle da sam im dosta pomogla i da sam svoj zadatak odradila. One su zaslužne što sam ovdje.

Radmila Petrović: Pokazale smo da smo najbolje, od početka sezone smo imale sjajnu igru, iz utakmice u utakmice smo bile sve bolje. Igre na fajnl-foru su bile fenomenalne, još nisam svjesna šta smo uradile. Nismo očekivale ovakav rezultat, ali imamo sistem koji niko ne može da pobijedi

Gro Hamerseng-Edin (Larvik): Budućnost je bila spremnija i bolja od nas. U prvom poluvremenu nismo igrale dobro u odbrani, u drugom jesmo, ali to nije bilo dovoljno. Imamo dosta igračica koje su odlične u kontrama i to smo pokušale da iskoristimo, ali je za to bila neophodna bolja odbrana. Počeli smo to da radimo u finišu, ali je bilo prekasno.

Bonus video: