Bojana Popović: Ova ekipa može da osvaja vezane titule

"Kostur ekipe je ostao, Klara Voltering ide, ali mislim da će Marta Žderić u toku naredne sezone ići samo uzlaznom putanjom, jer Ima kvalitet", rekla je Popović
51 pregleda 4 komentar(a)
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.05.2015. 19:23h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Budimpešta - Bojana Popović je osvojila šest titula kao igračica, a sada je podigla prvi pehar kao sportska direktorica Budućnosti.

"Ove djevojke su pokazale da su stasale, da imaju pravi kvalitet. Tako je bilo cijele sezone, ali u ove dvije utakmice podigle nivo igre koji je dovoljan da se Vardar dobije sa 10 golova razlike, a i Larvik je bio zreo za isto toliko, ali su više gledale semafor i razmišljale kada će da se završi. Odradile su dva fantastična dana i na kraju se pehar vratio kući", rekla je legendarna rukometašica.

Može li ova ekipa da radi ono što si ti radila sa Slagelseom i Viborgom, da osvaja titule zaredom?

"Naravno da može. Kostur ekipe je ostao, Klara Voltering ide, ali mislim da će Marta Žderić u toku naredne sezone ići samo uzlaznom putanjom, jer Ima kvalitet. Suze su mi pošle jer znam da je ovo Klari posljednja utakmica, ali sam srećna štio se oprašta sa velikom trofejom i nagradom MVP. Ona je to zaslužila, jer je vrhunska osoba koja je dala sve našem klubu", kazala je Popović.

Bonus video: