Čestitke rukometašicama Budućnosti povodom osvajanja titule

51 pregleda 4 komentar(a)
ŽRK Budućnost, Foto: Ehffinal4.com
ŽRK Budućnost, Foto: Ehffinal4.com
Ažurirano: 10.05.2015. 18:45h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je ŽRK "Budućnost" osvajanje titule prvaka Evrope.

"Upravi, stručnom štabu i sjajnim rukometašicama Budućnosti čestitam titulu evropskog prvaka. Trijunfalni put do najvećeg evropskog trofeja nova je potvrda vrijednosti našeg rukometa. Ovaj veličanstveni sportski uspjeh sve nas je ispunio ponosom i radošću sa željom da i nadalje imamo jednu takvu šampijonsku Budućnost“, navodi se u čestitki Vujanovića.

I predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić uputio je rukometašicama "Budućnosti", Draganu Adžiću, stručnom štabu i svim navijačima čestitku povodom osvajanja trofeja Lige šampiona u ženskom rukometu.

"Današnjom borbom koju ste priredile u Budimpešti ponovo ste nas učinile nemjerljivo ponosnima. Vaša predanost vas je zasluženo uzdigla među zvijezde i vašu drugu zvijezdu stavila trajno na dresove “Budućnosti”. Država je zahvalna vama i svim sportistima na uzdizanju imena Crne Gore širom svijeta. I danas ste pokazale da je crnogorski sport nezaustavljiv na stazama uspjeha bez obzira ko mu je protivnik. Vi dajete pravi primjer mladosti Crne Gore da je sport neodvojivi dio izgradnje prave ličnosti", naveo je Krivokapić.

Premijer Milo Đukanović u čestitki je naveo da je evropska titula uspjeh "Budućnosti", rukometnog sporta i države Crne Gore.

"Šampionski podvig rukometašica "Budućnosti" potvrda je da se timskim radom, istrajnošću i hrabrošću ostvaruju i najambiciozniji ciljevi i vrhunski rezultati. Sportskim talentom, pobjedničkim duhom, nesebičnom pripadnošću timu, zavrijedili ste poštovanje vaše Crne Gore, ali i rukometne Evrope. Čestitam Vam na zasluženoj tituli i želim vam još mnogo šampionskih pobjeda", navodi se u čestitki Đukanovića.

Čestitke rukometašicama Budućnosti uputile su i Socijalistička narodna partija, Demokratska Crna Gora, Liberalna partija, Bošnjačka stranka.

Bonus video: