Cvijić : Imamo više iskustva u ovakvim utakmicama od Vardara

1 komentar(a)
Dragana Cvijić, Foto: Zoran Đurić
Dragana Cvijić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.05.2015. 13:14h

Dragana Cvijić jedva čeka da utakmica sa Vardarom počne.

"Dolazi najzanimljiviji dio, za koji smo se spremale cijele sezone. Moramo da budemo „mirne” glave, jer su pred nama dvije najvažnije utakmice", poručila je kružna napadačica Budućnosti.

"Smatram da jesmo".

"To je sada mnogo kvalitetnija ekipa nego prije pola godine, kada smo igrale sa njom. Napravljen je sistem i mnogo bolje igra, što je pokazala protiv Đera. Popravila je tranziciju i tu može da bude puno opasnija nego što je bila. Očekujem da će Vardar igrati jako agresivnu odbranu. Spremale smo se na sve što mogu da urade protiv nas i mislim da ne bi trebalo da bude iznenađenja koje one najavljuju. Samo da igramo pametno i možemo da riješimo utakmicu u našu korist".

"Igra najbolje u karijeri otkada je gledam i znam za nju. Ima iskustvo igranja polufinala i finala, osvojila je dvije Lige šampiona. Iskusna je igračica, u životnoj je formi, a očekujem da će igrati još bolje. Mislim, ipak, da ne bi trebalo da nam pravi velike probleme".

"Imamo više iskustva u velikim utakmicama, pogotovo Kaća, Milena, Rada i sve reprezentativke Crne Gore, koje su igrale teška polufinala i finala, gubile, pa se vraćale. Sa tim iskustvom smo trenirale i svjesne smo da bi trebalo da ga pokažemo još jednom", zaključile je Cvijić.

Bonus video: