Vujović kaznio igrače: "Meni nije teško, nisam od onih Crnogoraca..."

Popularni Vuja je, kako piše Jutarnji list, bio ljut tokom drugog poluvremena i to nije krio, naprotiv.
72 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Vujović, Foto: Www.seha-liga.com
Veselin Vujović, Foto: Www.seha-liga.com
Ažurirano: 16.04.2015. 08:24h

Iako je Zagreb rutinski savladao Nekse sa 29:25 (15:10) u "Kutiji šibica", u utakmici 2. kola hrvatske Premijer lige za prvaka, trener hrvatskog šampiona Veselin Vujović nije bio zadovoljan igrom svog tima uoči revanša četvrtfinala Lige šampiona sa Barselonom.

Popularni Vuja je, kako piše Jutarnji list, bio ljut tokom drugog poluvremena i to nije krio, naprotiv.

"Jesam, izgubio sam živce, moji će igrači izgubiti san i odmor. Ujutro je trening u 7.00. Meni nije problem, nisam od onih Crnogoraca - ‘podne je, dobro jutro radni narode Crne Gore’. Meni odgovara takav trening, a koliko je to njima dobro, sami će znati najbolje...

Tako je i bilo u srijedu ujutro, umjesto propuštenog treninga, možda i cijelog slobodnog dana, kako je to uoči susreta s Nekseom pretpostavio portparol Goran Roknić, "Zagrebaši" su se znojili u dvorani.

Vujovićevo objašnjenje bilo je jednostavno:

"Imamo igrače kakve imamo, a oni su u drugom dijelu igrali užasno i rival nas je pobijedio u toj dionici. Ja sam svjestan koliko moji igrači vrijede, a oni nisu bili svjesni da to moraju pokazati na terenu. A nisam ni tražio previše, na poluvremenu sam im rekao da želim dva pogotka viška u tom dijelu. Bilo me je na trenutke sram što sam trener ove ekipe. Ne postoji ta dvorana na svijetu u kojoj ću dopustiti da se sramotim kao trener. Ne mogu to dopustiti, naročito ne u "Kutiji šibica". Mi, kao, razmišljamo da idemo u Barselonu da pobijedimo najbolju ekipu na svijetu, a onda igramo ovako...", dodao je Vujović.

Kakom piše Jutarnjii list, sigurno je samo jedno, Vujovićevim igračima zasigurno nije dobro "sjeo" trening u vrijeme solističkih nastupa prvih pijetlova, ali znali su da im se to može dogoditi. Nije, uostalom, bilo prvi put. No, znaju i oni sami da im ‘Vuja’ time čini samo dobro. Ponajprije zbog te njegove "filozofije" oni i jesu u poziciji da se ravnopravno tuku s velikom Barselonom", navodi Jutaranji list.

Bonus video: