Marina Rajčić potpisala za Mec

„Izabrala je nas, jer će ovdje imati veću minutažu nego do sada“, rekao je predsjednik Meca Tjeri Vajcman.
3 komentar(a)
Marina Rajčić, Foto: Huncro2014.ehf-euro.com
Marina Rajčić, Foto: Huncro2014.ehf-euro.com
Ažurirano: 02.04.2015. 16:19h

Iako je dugo odbijala ponude da ode iz Budućnosti, Marina Rajčić je konačno odlučila da napusti matični klub. Golmanka crnogorske reprezentacije je potpisala jednogodišnji ugovor sa Mecom.

U redovima francuskog kluba naredne sezone će igrati sa rođenom sestrom Oliverom Vukčević, koja je u januaru stigla iz Jagodine, a prošlog ljeta je otišla iz Budućnosti. Saigračica će joj ponovo biti i Klodin Mendi.

„Izabrala je nas, jer će ovdje imati veću minutažu nego do sada“, rekao je predsjednik Meca Tjeri Vajcman.

Marina Rajčić (eks Vukčević) je učestvovala u svim uspjesima crnogorskog rukometa. U seniorskoj reprezentaciji je debitovala sa 16 godina, a sa Sonjom Barjaktarović je bila u tandemu na šest velikih takmičenja.

Ima olimpijsko srebro i evropsko zlato, a u dresu Budućnosti je osvojila Ligu šampiona 2012. godine, kao i pet titula u Regionalnoj ligi i brojne domaće trofeje.

Ali, u konkurenciji Klare Voltering i Marte Žderić je imala malu minutažu, pa je procijenila da je najbolje da ode...

Kako i Voltering na kraju sezone odlazi iz Budućnosti, jasno je da će uprava crnogorskog šampiona morati da dovede bar jednu golmanku. Dogovor je bio praktično postignut sa Brazilkom Ćanom Mason, ali je odlučila da pređe u Odenze.

Bonus video: