Vujović protiv svoje Barselone

Pari Sen Žermen Fahrudina Melića će se u derbiju četvrtfinala sastati sa Vespremom, a u preostalim mečevima se sastaju Vardar - Kjelce i PIK Segedin - Kil.
0 komentar(a)
Veselin Vujović, Foto: Rkzagreb
Veselin Vujović, Foto: Rkzagreb
Ažurirano: 24.03.2015. 15:21h

Veselin Vujović se vraća u Barselonu - jedan od najboljih rukometaša svih vremena će se na klupi Zagreba suprotstaviti klubu u kojem je proveo pet sezona i bio prvak Evrope 1991. nakon uzbudljivog dvomeča sa zrenjaninskim Proleterom.

Vuja i njegovi puleni, definitivno, nisu imali sreće na žrijebu za četvrtfinale Lige šampiona, jer je "blaugrana" glavni favorit za osvajanje šampionskog pehara.

To se najbolje vidjelo u prvom meču osmine finala, kada su Nikola Karabatić i drugovi u Danskoj savladali Alborg sa čak 31:11 za najveću razliku u ovom izdanju elitnog takmičenja.

Prvi meč igraće se između 8. i 12. aprila u Zagrebu, revanš u Kataloniji je od 15. do 19. aprila.

Pari Sen Žermen Fahrudina Melića će se u derbiju četvrtfinala sastati sa Vespremom, a u preostalim mečevima se sastaju Vardar - Kjelce i Pik Segedin - Kil.

Fajnl-for se i ove godine održava u "Lankses areni" u Kelnu kapaciteta 20.000 mjesta, a sve karte koje su bile u slobodnoj prodaji za spektakl zakazan za 30. i 31. maj su odavno prodate. Ostali su samo kontigenti ulaznica za četiri najbolja tima...

Bonus video: