Gorica ubjedljiva protiv Leotara

1 komentar(a)
Amaterska regionalna liga, Foto: Amaterska regionalna liga
Amaterska regionalna liga, Foto: Amaterska regionalna liga
Ažurirano: 21.02.2015. 18:35h

Rukometašice Gorice pobijedile su večeras u Podgorici trebinjski Leotar 27:16 (18:16), u utakmici osmog kola Amaterske regionalne lige (ARL).

Podgorički tim upisao je šesti trijumf i zadržao maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Leotar je doživio peti poraz, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je samo jedan trijumf.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Amina Bicić sa sedam, dok su po četiri gola postigle Ksenija Nikolić i Marijana Radusinović.

U ekipi iz Trebinja najbolja je bila Dragana Boro sa šest pogodaka.

Trener Gorice Nikola Jablan kazao je da se raduje dobroj posjeti gledalaca, navodeći da vjeruje da su zadovoljni prikazanim rukometom.

"Što se mene tiče više sam nego zadovoljan i moram reći da naše igračice zaslužuju sve čestitke za pokazanu igru. Zahvaljujem se igračicama i vođstvu Leotara na fer i korektnom ponašanju",kazao je Jablan.

Trener Leotara Zdravko Komnenović kazao je da su obje ekipe pokazale da zaslužuju da im se posveti puna rukometna pažnja.

"Pozdravljam rukovodstvo i igračice Gorice i čestitam na dobroj igri. Vidjelo se da su gledaoci uživali u igri što su pokazali i aplauzima upućenim igračicama obadvije ekipe. Svakim danom se sve više vidi koliko je opravdan i pravi potez bio osnivanje i pokretanje ARL sa našim prijateljima iz regiona“, kazao je Komnenović.

Bonus video: