Adžić: Djevojke su pomislile na slobodne dane

“Očigledno je da su igračice Krima više željele da igraju posljednjih 25-26 minuta, a da su naše djevojke razmišljale o odlasku kući i slobodnim danima”, rekao je Adžić
0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.02.2015. 21:17h

Pobjeda nad Krimom je ostavila dvojak utisak kod trenera Budućnosti Dragana Adžića. Jedan je zadovoljstvo zbog trećeg trijumfa u glavnoj fazi, a drugi razočaranost zbog previše opuštene igre u drugom poluvremenu, pošto su Slovenke gubile 11, a izgubile svega tri razlike (23:20).

“Očigledno je da su igračice Krima više željele da igraju posljednjih 25-26 minuta, a da su naše djevojke razmišljale o odlasku kući i slobodnim danima. Sigurno je da ovo traži dublju analizu. Zadovoljan sam, ipak, što smo sa tri pobjede ostvarili zacrtano i što ćemo od utorka veče, kada se ponovo okupimo, moći da odradimo nekoliko jačih treninga, a od 10. do 13. marta i mini pripreme za četvrtfinale”, rekao je Adžić.

Foto: Aleš Černivec/Delo

Trener Budućnosti ističe da postoji samo jedan razlog za loše drugo poluvrijeme.

“Opuštenost, ništa drugo. Kada nismo na punom fokusu, to nije Budućnost koja pobjeđuje i ide pravim putem. Nadam se da je ovo lekcija koju smo naučili, da ćemo zaboraviti ovo poluvrijeme i u nastavku igrati kao prethodnih pet”, zaključio je Adžić.

Bonus video: