Perić novi selektor rukometaša Srbije

50 pregleda 1 komentar(a)
Dejan Perić, Foto: Balkan-handball.com
Dejan Perić, Foto: Balkan-handball.com
Ažurirano: 10.02.2015. 18:02h

Rukometni savez Srbije (RS S)imenovao je Dejan Perića za novog selektora muške seniorske reprezentacije, saopšteno je danas.

"Dejan Perić do sada je obavljao funkciju vršioca dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, a na osnovu rezultata koji je postigao, kao i onoga što je pokazao odlučeno je da samo dođe do preimenovanja funkcije u selektora. Uveren sam da će on nastaviti da svoj posao obavlja kao i do sada", rekao je predsjednik RS S Velimir Marjanović.

Takođe, na današnjoj sednici Upravnog odbora RS S usvojen je i prijedlog o kupovini poslovnog prostora na Novom Beogradu u poslovnom objektu Vest End (West End) u ulici Tošin Bunar 272, gdje će biti nove kancelarije RS S.

Marjanović je kazao da je kupovinom prostora, RS S riješio višegodišnji podstanarski život, jer su kancelarije Saveza godinama u nazad bile u iznajmljenim kancelarijama i da je red da Savez koji je peti na Svjetskoj rang listi i bivši viceprvak svijeta dobije svoje prostorije.

"Sa novim znakom Saveza koji je usvojen povodom 65. godina Saveza, kupovina prostora je nastavak tog novog ciklusa. Novac za kupovinu je Savez obezbijedio iz sopstvenih izvora i rezultat je devetogodišnjeg uspješnog poslovanja saveza posebno u organizaciji Evropskog i Svjetskog prvenstva", rekao je Marjanović.

Na sednici UO, teme dnevnog reda bile su i aktivnosti reprezentativnih selekcija, utvrđivanje predloga stipendista RS S, usvojen je finansijski plan RS S za 2015. godinu, iznijet je izvještaj o sprovedenim takmičarskim aktivnostima u jesenjem dijelu sezone i tekuća pitanja.

Bonus video: