Krim i Metalurg posljednji ispiti pred odlazak u Rusiju

56 pregleda 0 komentar(a)
Budućnost-Podravka, Foto: Zoran Đurić
Budućnost-Podravka, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 20.01.2015. 15:47h

Drugi put ove sezone, rukometašice Crne Gore gostuju u Skoplju. Ovog puta ih ne čeka duel sa jedni od najvećih konkurenata za osvajanje Lige šampiona, Vardarom, već sa Krimom i Metalurgom.

Turnir Regionalne lige, na kojem sjutra u 19 časova igraju sa prvakom Slovenije, a sjutra sa vicešampionom Makedonije u istom terminu, biće posljednja provjera za Podgoričanke pred nastavak elitnog evropskog takmičenja.

Finalista prethodnog izdanja Lige šampiona posljednjeg dana januara gostuje Dinamu u Volgogradu, a trener Dragan Adžić će pokušati da podigne formu ekipe pred odlazak u Rusiju.

U timu zbog zdravstvenih problema nema Majde Mehmedović i Marine Rajčić, a oporavile su se Katarina Bulatović i Milena Knežević.

"Očekuju nas dvije kvalitetne provjere u Skoplju, posebno protiv Krima. Radimo na tome da spremno dočekamo gostovanje u Volgogradu. Dobro poznajemo Dinamo i svjesni smo da nas očekuje težak ispit. Biće to prvi pravi meč poslije skoro tri mjeseca pauze, ali imamo iskustvo da se spremimo za jake duele i bez kvalitetnih provjera. Vjerujem da će tako biti i ovog puta", rekao je Adžić.

Bonus video: