Vujanović i Krivokapić čestitali rukometašicama

92 pregleda 1 komentar(a)
Filip Vujanović, Ranko Krivokapić (Novina)
Filip Vujanović, Ranko Krivokapić (Novina)
Ažurirano: 22.12.2014. 08:19h

Predsjednici države i Skupštine Crne Gore, Filip Vujanović i Ranko Krivokapić, čestitali su ženskoj rukometnoj reprezentaciji osvajanje četvrtog mjesta na Evropskom prvenstvu (EP) u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Vujanović je uputio čestitke rukometašicama, stručnom štabu i čenicima Saveza za sjajnu promociju rukometa i sporta Crne Gore na EP u Hrvatskoj i Mađarskoj.

"Vaša upornost požrtvovanost i borbenost je veliki primjer našim sportistima i pokazuje da Crna Gora i u sportu može imati kontinuitet uspjeha”, kaže se u čestitki Vujanovića.

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić kazao je da su crnogorska ženska stamenost i borbenost izazvale veliko poštovanje evropskih rukometnih sila.

"Cijela Crna Gora je preplavljena osjećajem ponosa na vas – naše neustrašive lavice. Još jednom ste, svojom igrom, poslale poruku da je Crna Gora jedino mala brojem – ali je velika kao nebo iznad nje kroz svoje blistave pojedince, kroz vas.

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam osvojeno četvrto mjesto na Evropskom prvenstvu u rukometu i hvala vam”, piše u čestitki Krivokapića.

Bonus video: