Ramusović: Lijep je osjećaj dati prvi gol

68 pregleda 0 komentar(a)
rukometašice Crne Gore, Foto: Huncro2014.ehf-euro.com
rukometašice Crne Gore, Foto: Huncro2014.ehf-euro.com
Ažurirano: 11.12.2014. 10:25h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Osijek - Jovanka Radičević je sinoć odigrala četvrti meč protiv Slovačke i sa šest golova iz šest šuteva došla do ukupne cifre od 35 pogodaka protiv te selekcije.

"Najbitnije je da nijednog trenutka nismo potcijenile Slovačku. Pokazale smo da svakog protivnika respektujemo i postavljamo ga tamo gdje mu je mjesto. Ušle smo u meč agresivno, igrale našu prepoznatljivu odbranu, što nam je omogućilo golove iz kontri. Okrećemo se Francuskoj, čeka nas jako težak protivnik. Mislim da ćemo pokazati da niko ne može da nas pobijedi kada smo prave i vjerujemo jedna u drugu. Znači nam puno što smo malo i odmorile, a najvažnije je što na svakom prvenstvu neka mlađa dobije šansu i pokaže da joj je mjesto sa nama", rekla je Radičević.

Đurđina Malović je već debitovala na velikom takmičenju, pošto je odigrala i jedan meč na Svjetskom prvenstvu, a sinoć je sa dva gola pokazala da je veliki zalog za budućnost.

"Presrećna sam što sam dobila šansu i nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolje. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nemamo podršku naših starijih koleginica", naglasila je 18-godišnja Nikšićanka.

"Lijep je osjećaj dati prvi gol i igrati prvo Evropsko prvenstvo sa starijima od sebe. Bilo je treme, ali je ovog puta bila pozitivna", nadovezala se Ema Ramusović, koja je zatresla mrežu u 53. minutu, 60-ak sekundi pošto je kročila na teren.

Bonus video: