Adžić: Možemo da pobijedimo samo ako pružimo maksimum

1 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Vesko Belojević
Dragan Adžić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.11.2014. 13:50h

Ako za ijedan meč u ovom izdanju Lige šampiona mogu da kažu da im je nebitan, to je onaj koji rukometašice Budućnosti igraju u nedjelju - u „Moraču” stiže Podravka, koja završava nastup u elitnom takmičenju, a Podgoričanke svakako prenose sedam bodova u glavnu rundu.

I pored toga, u taboru „plavih” ne žele da se opuste, već hoće da pobjedom završe prvu fazu i raspoloženi krenu na pripreme za Evropsko prvenstvo.

"Hvala navijačima koji su došli u Skoplje i doprinijeli da se izvučemo i dođemo do remija. Volio bih da naša publika bude i na ovom meču, jer ih poslije duela sa Podravkom imamo još samo četiri ove sezone. Siguran sam da će rukomet biti vrhunski, jer Podravka ima izuzetan napad, dala je više golova Vardaru u obje utakmice nego mi. Ta ekipa je pravi izazov za nas i volio bih da odziv publike bude na dosadašnjem nivou. Imaće šta da vidi", poručio je Dragan Adžić.

Trener Podgoričanki ne može da računa na Katarinu Bulatović i Kingu Bizdru.

"Očekujemo da se Katarina Bulatović naredne sedmice priključi reprezentaciji, oporavak ide bolje nego što smo očekivali. Kinga Bizdra nije oštetila ukrštene ligamente koljena, već samo kolateralni, pa bi trebalo da bude spremna za nastavak Lige šampiona.

Da li ćete kalkulisati, jer za 15 dana počinje Evropsko prvenstvo?

"Ne smijemo. Nemamo ni pravo na to. Budućnost kao klub zaslužuje da igračice daju maksimum na svakoj utakmici, a i želimo da mirne glave odemo na reprezentativnu pauzu".

Šta se dešava sa Milenom Knežević? Ne igra kako može...

"Mislim da je to posljedica udarca u Koprivnici. Odlično je ušla u sezonu, jako je dobro trenirala, jer je imala dužu pauzu između tokom ljeta prvi put nakon 10 godina. Ali, nakon tog udarca osjeća slabosti, brže se zamara. Time ćemo se pozabaviti tokom priprema za Evropsko prvenstvo, da vidimo zašto se brže umara", zaključio je Adžić.

Bonus video: