Adžić: Sada se okrećemo Vardaru

"Hvala i fenomenalnoj publici, koja je prepoznala energiju ove generacije i prati je od 1. kola", rekao je trener Budućnosti
0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.11.2014. 22:54h

Trener Budućnosti Dragan Adžić je bio srećan zbog pobjede nad Tiringerom, četvrte u ovogodišnjoj kampanji Lige šampiona.

"Ovo je bio naš šesti meč protiv Tiringera i najbolje izdanje u duelu sa njim. Ova utakmica me najviše zadavoljila od sve četiri koje smo odigrali u sezoni. Zahvalnost igračicama koje su ispunile sve što smo željeli, konačno se stvorio prostor da priliku dobiju i igračice sa klupe. Hvala i fenomenalnoj publici, koja je prepoznala energiju ove generacije i prati je od 1. kola. Okrećemo se Vardaru, najvećem izazovu u ovom dijelu Lige šampiona. Vjerujem da ćemo biti kompletni u Skoplju, da će se Majda Mehmedović oporaviti od gnojne angine", istakao je Adžić, koji nije želio da odgovori na pitanje da li je Budućnost glavni favorit za osvajanje titule, što je rekao trener Tiringera Herbert Miler.

"To ne komentarišem. Poštujem mišljenje kolege, neka mu se ispuni".

Biljana Pavićević, krilo Budućnosti: Veoma sam zadovoljna izdanjem i novom pobjedom. Čestitam saigračicama na velikoj borbenosti, odigrale smo na visokom nivou u odbrani i to je dalo rezultat. Tiringer je pružio maksimum, ali smo pokazale kvalitet i zaslužile trijumf.

Klara Voltering, golman Budućnosti: Srećna sam što smo ostvarile novu pobjedu. Bila sam nervozna uoči meča, nisam mogla da spavam, ali sada ću moći. Tiringer ima problema sa povredama, a mi smo bile jake u odbrani i dobro je što nismo dozvolile rivalu da daje golove iz kontri, što odlično radi.

Danik Snelder, pivot Tiringera: Budućnost je odigrala veoma dobro u odbrani, a i golmanke su bile jako raspoložene. Pokušale smo da odigramo nešto novo, igrale 5-1 u defanzivi, ali nismo imale snage za kontre. Probale smo sve u napadu i nismo uspjele da probijemo defanzivu budućnosti.

Bonus video: