Adžić: Tiringer jači nego u prvom meču

Prvaci Crne Gore i Njemačke su se sastajali i u sezonama 2011/2012. i 2012/2013, a trener „plavih” smatra da je ova ekipa Tiringera najjača
0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Luka Zeković
Dragan Adžić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.11.2014. 12:50h

Poslije prva tri kola Lige šampiona, maksimalan skor imaju tri posljednja prvaka - Budućnost, Đer i Larvik.

Vječiti šampion Crne Gore sjutra u „Morači” čeka Tiringer, a u četvrtu pobjedu niko ne sumnja, iako je Dragan Adžić poslovično oprezan.

"Očekujemo težak meč, jer će Tiringer imati dvije igračice više u odnosu na prošli meč. Prvu utakmicu je igrao bez lijevog krila, a sada se vraća reprezentativka Holandije (Martine Smets), dok se na desnom beku uključuje njihova Ukrajinka (Julija Snopova). Nadam se da ćemo podići nivo igre i napraviti dobru uvertiru za gostovanje Vardaru, što će nam biti najizazovniji meč u ovom dijelu Lige šampiona", naglasio je Adžić.

Prvaci Crne Gore i Njemačke su se sastajali i u sezonama 2011/2012. i 2012/2013, a trener „plavih” smatra da je ova ekipa Tiringera najjača.

"Njemice su zajedno praktično sve ovo vrijeme. Kostur je ostao isti, nemaju kompleks igre u gostima, imaju dobru energiju. Razlika je u svim segmentima pomalo na našoj strani, ali ih cijenimo i drago nam je da su sa nama u grupi, jer izvlače iz rivala maksimum. To nam je bitno, jer nemamo drugih mečeva za podizanje forme".

Zanimljivo, Kamila Dalbi je prošle sezone bila prvi desni bek, a u prve tri utakmice nije odigrala ni sekundu, jer je Katarina Bulatović neprikosnovena.

Na licu Dankinje je bilo vidljivo nezadovoljstvo zbog toga, ali Adžić naglašava da ona dobro podnosi klupu.

"Odlično radi i do sada nisam primijetio nikakvu negativnu energiju s njene strane. Ovakvim radom će zaslužiti da zaigra, a bitno nam je da proširimo fond igračica", zaključio je Adžić.

Bonus video: