Adžić: Uvijek je teško poslije pauze; Raičević: Moramo bolje protiv Rostova

"Još nismo u takmičarskogm ritmu, tako da možemo da budemo zadovoljni. Hvala publici, koja nam je pomogla u teškim momentima", kazala je Đurđina Jauković
1487 pregleda 0 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: Boris Pejović
Milena Raičević, Foto: Boris Pejović

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić bio je potpuno zadovoljan igrom i pobjedom njegovog tima protiv Kopenhagena 29:27 na startu glavne runde Lige šampiona.

"U potpunosti sam zadovoljan, jer znam koliko je teško poslije pauze i protiv ovakvog rivala. Forma se stiče kroz takmičenje, a mi ga nismo imali. Možemo bolje, i biće bolje protiv Rostova. Ovo je značajan korak ka četvrtfinalu. Najvažnije je da smo osvojili bodove, a znamo na čemu bi trebalo da radimo", kazao je Adžić za RTCG.

Budućnost u narednom kolu, 2. februara, gostuje prvom favoritu - ruskom Rostovu.

"Rostov je 30-40 odsto bolji nego ruska reprezentacija. Bavili smo se Kopenhafenom, a sada je velika stvar za nas da igramo protiv takve ekipe. Ako bude prilike i da budemo na višem nivou, što vjerujem da ćemo biti, pokušaćemo da ih ugrozimo", kazao je Adžić.

Milena Raičević je bila najbolji pojedinac meča...

"Znale smo da će biti teško, ali je najbitnije da smo držali kontrolu igre i rezultata. Moraćemo bolje protiv Rostova, vjerujem i da hoćemo, te da ćemo iz meča u meč biti bolje", kazala je Raičević.

"Još nismo u takmičarskogm ritmu, tako da možemo da budemo zadovoljni. Hvala publici, koja nam je pomogla u teškim momentima", nadovezala se Đurđina Jauković.

Bonus video: