I bez Markovića na Srbiju i Island

2 komentar(a)
Igor Marković, Foto: Savo Prelevic
Igor Marković, Foto: Savo Prelevic
Ažurirano: 25.10.2014. 09:44h

Problemima nikad kraja - u utakmicama protiv Srbije i Islanda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, selektor rukometaša Crne Gore Ljubomir Obradović neće moći da računa ni na Igora Markovića.

Ionako desetkovan tim, u kojem zbog povrede nema Mladena Rakčevića, a zbog odluke selektora još nekoliko dugogodišnjih reprezentativaca, tako je pretrpio još jedan udarac.

Izostanak prvog lijevog krila i čovjeka koji po potrebi može da pomogne i na poziciji srednjeg beka, koja će vjerovatno biti oslabljena zbog činjenice da Vasko Ševaljević želi da bude uz suprugu kada se bude porađala, jako je teško nadoknaditi...

"Obavijestio sam selektora da ne mogu da igram zbog povrede. Muči me patela desnog koljena, ne treniram već više od mjesec, a moraću da pauziram još 15-ak dana", rekao je 32-godišnji Cetinjanin.

Marković je pod istom povredom igrao i baraž za Svjetsko prvenstvo protiv Bjelorusije, a potom se odmarao preko dva mjeseca.

Aktivirao se da bi za Lovćen odigrao dvomeč sa Krins Lucernom u 1. kolu kvalifikacija za EHF kup, ali od 14. septembra nije trenirao...

„Crveni” se okupljaju u nedjelju u Podgorici, a u srijedu se sastaju sa Srbijom u beogradskom „Pioniru”. Četiri dana kasnije u Baru je rival Island.

Bonus video: