Besplatne ulaznice za Crnu Goru, dijeliće se na dan utakmice

53 pregleda 2 komentar(a)
Rukometaši Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.10.2014. 15:03h

Besplatne ulaznice za utakmicu muških rukometnih reprezentacija Srbije i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine, preuzimaće se u srijedu, 29. oktobra na blagajni hale Pionir.

Kako je danas saopštio Rukometni savez Srbije, ulaz na utakmicu Srbije i Crne Gore, koja se igra u srijedu 29. oktobra od 20 časova u hali Pionir, biće besplatan, ali će u halu moći da se uđe samo uz ulaznice.

Ulaznice se mogu preuzeti 29. oktobra na blagajni hale Pionir od 15 časova do početka utakmice, a jedna osoba može da uzme najviše četiri karte, uz identifikacioni dokument sa fotografijom.

Rukometaši Srbije utakmicom sa Crnom Gorom počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine i to će biti prvi duel dvije ekipe od odvajanja država.

U grupi četiri takmiče se još Izrael i Island. U drugom kolu, 2. novembra Srbija će igrati na gostujućem terenu protiv Izraela.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine igraju se od oktobra do juna naredne godine. Po dvije najbolje reprezentacije iz svake grupe plasiraće se na turnir, kao i najbolja trećeplasirana ekipa.

Bonus video: