Vujačić i Kaluđerović na EHF kursu u Austriji

86 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2014. 19:37h

Crnogorske rukometne sudije iz programa EHF young referee Ivan Vujačić i Bogdan Kaluđerović nominovanisu, kao jedan od četiri sudijska para, za 15. EHF sudijski kurs, od 31. oktobra do 2. novembra, saopšteno je iz Zajednice rukometnih sudija Crne Gore (ZRSCG).

"Pored teoretskih i fizičkih testova sudije će imati i praktičnu provjeru, pošto će suditi utakmice na međunarodmom junioskom turniru. Poziv su, osim Vujačića i Kaluđerovića, dobili i sudijski parovi iz Austrije, Hrvatske i Poljske", piše u saopštenju iz Zajednice rukometnih sudija RSCG.

Iz Zajednice je saopšteno i da su međunarodni delegati Predrag Pavićević i Nebojša Vujisić delegirani su za utakmice Lige evropskih šampiona za rukometaše i rukometašice.

Navodi se da će Pavićević biti delegat na meču četvrtog kola Lige šampiona za rukometaše, između mađarskog Pik Segeda i švajcarskog Kadeten Šafhauzena.

Utakmica je na programu 18. oktobra u Segedinu.

Vujisić je nominovan za meč prvog kola Lige šampiona za rukometašice, između Đera i zagrebačlke Lokomotive, koji će biti odigran 19. oktobra u Đeru.

Bonus video: