Radičević preskače Budućnost, Petrović od sjutra u pogonu

Cimerke i suparnice na desnom krilu su pošteđene zbog povreda, mada će članica Budućnosti vjerovatno od sjutra biti u pogonu, jer bol u leđima prolazi
324 pregleda 1 komentar(a)
Jovanka Radičević, Radmila Petrović, Foto: Boris Pejović
Jovanka Radičević, Radmila Petrović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.10.2014. 17:52h

Dok se 20 rukometašica reprezentacije Crne Gore danas zagrijavalo za početak treninga, u ćošku "Morače" su ćaskale Jovanka Radičević i Radmila Petrović.

Cimerke i suparnice na desnom krilu su pošteđene zbog povreda, mada će članica Budućnosti vjerovatno od sjutra biti u pogonu, jer bol u leđima prolazi.

Mnogo ozbiljnija je povreda popularne Joke. Igračica Vardara je još na pripremama osjetila bol u desnom stopalu, ali nije adekvatno liječena, zbog čega još ne može da trenira.

Od ponedjeljka bi trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Vardara Indiri Kastratović, ali je pitanje da li za šest dana može da se spremi za duel protiv Budućnosti na otvaranju Lige šampiona u "Morači".

"Iskreno, mnogo mi je važnije da budem spremna za Evropsko prvenstvo i fajnl-for Lige šampiona nego za duel protiv Budućnosti", priznala je djevojka koja 23. oktobra slavi 28. rođendan.

I logično je da ne želi da žuri sa povratkom, jer će Budućnost i Vardar sigurno stići do druge faze Lige šampiona, a trebalo bi da se dogodi čudo pa da u maju ne nastupe na fajnl-foru...

Bonus video: