Budućnost bolja od Podravke u posljednjoj provjeri pred duel s Vardarom

0 komentar(a)
Radmila Petrović, Foto: Ehfcl.com
Radmila Petrović, Foto: Ehfcl.com
Ažurirano: 30.09.2014. 19:37h

Na 19 dana prije početka Lige šampiona, rukometašice Budućnosti su odradile posljednju probu. I to protiv rivala u grupi B elitnog takmičenja - Podgoričanke su u Koprivnici savladale Podravku sa 28:21 (14:9).

"Dosta se osjetio umor kod igračica, kretnje su im bile usporenije nego na zajedničkom treningu sa Lokomotivom. Iskoristili smo maksimalno ovu turneju po Hrvatskoj, iako nam termin nije baš najbolje odgovarao, jer je bio poslije utakmica u Regionalnoj ligi", istakao je trener „plavih” Dragan Adžić.

Radmila Petrović je bila najefikasnija sa osam golova, Kristina Neagu i Katarina Bulatović su dodale po šest, Biljana Pavićević četiri, a Majda Mehmedović, Milena Knežević, Dragana Cvijić i Kinga Bizdra po jedan.

Zbog smanjenog broja ekipa u Regionalnoj ligi, u kojoj je naredni turnir tek u januaru, „plave” će morati da se kroz treninge pripreme za duel sa Vardarom u „Morači”. Srećom, i rival iz polufinala Lige šampiona je u istom „sosu”...

"Situacija nije kakva smo željeli, jer smo navikli da u septembru odigramo četiri-pet pravih utakmica. Moraćemo da se spremimo u 10-ak treninga, ali je i Vardar u sličnom, dok Tiringer i Podravka nisu. Kroz Ligu šampiona ćemo juriti formu i mislim da dostići dovoljan novi da prođemo u narednu fazu", napominje Adžić.

Bonus video: