Vujini puleni srušili Kil

Iako nije bio na klupi zbog suspenzije, izgleda da je nekada najbolji rukometaš svijeta usadio svojim novim pulenima nevjerovatno samopouzdanje, pošto je klub koji se odnedavno zove Prvo plinarsko društvo savladao “zebre” sa 27:25.
1 komentar(a)
Ažurirano: 28.09.2014. 20:20h

Tri dana pred obračun sa Kilom, u Zagreb je stigla neželjena vijest - Veselin Vujović zbog suspenzije koju je zaradio kao trener Vardara ne može da vodi ekipu.

Ali, izgleda da je nekada najbolji rukometaš svijeta usadio svojim novim pulenima nevjerovatno samopouzdanje, pošto je klub koji se odnedavno zove Prvo plinarsko društvo savladao “zebre” sa 27:25.

Pred 10 hiljada navijača u “Areni Zagreb”, domaće su do pobjede i preokreta u nastavku (na poluvremenu bilo 9:13) predvodili Sandro Obranović i Zlatko Horvat sa po šest golova.

Barselona je u Švedskoj savladala Alingsas (38:28), dok je Pari Sen Žermen u Skoplju nadvisio Metalurg (27:22) i revanširao mu se za prošlogodišnji poraz.

Vladan Lipovina je dao tri gola za domaće, dok se Vuko Borozan nije upisao u listu strijelaca. Fahrudin Melić je povredi "svetaca" doprinio sa dva pogotka.

Flensburg je odbranu krune počeo očajnim izdanjem u Danskoj. Aktuelni prvak Evrope je poražen od Koldinga sa čak 35:21.

Galerija

Bonus video: