Vujović: Čast mi je što sam u Zagrebu

0 komentar(a)
Veselin Vujović, Foto: Rk-zagreb.hr
Veselin Vujović, Foto: Rk-zagreb.hr
Ažurirano: 21.09.2014. 18:00h

Proslavljeni trener i nekada najbolji rukometaš svijeta, Veselin Vujović, novi je šef stručnog štaba Zagreba, kluba koji se odnedavno zove Prvo plinarsko društvo.

“Velika mi je čast što sam postao trener Zagreba. Ovo je veliki izazov za mene, prvenstveno zato što u meni još ima puno adrenalina i što osjećam glad za titulama”.

“Zagreb je klub bogate istorije, kroz koji su prošli mnogi brojni igrači i treneri i mislim da bi svakom treneru trebalo da bude čast da radi u ovako velikom klubu”.

“Nekada davno Zoran Gobac je pokušao kao igrača da me dovede u Zagreb iz Barselone. Tada su to poremetili neki ružni događaji, ali sada sam napokon stigao”.

“Zagreb ima mladu i potentnu ekipu, a ja sam trener koji je već dokazao da može i zna da postigne rezultat s mladim igračima. Iskreno vjerujem da će ova saradnja biti i uspješna i dugoročna”, poručio je Vujović, koji je zamijenio Borisa Dvoršeka.

Vujović će na klupi bivšeg šampiona Evrope debitovati u srijedu, kada Zagrepčani u SEHA ligi dočekuju prvaka Srbije, Vojvodinu.

Bonus video: