Maja Savić napustila Danilovgrad i kadetsku reprezentaciju

Razlog za takvu odluku je nejasan i nelogičan, jer su Đurđina Malović, Đurđina Jauković, Vanesa Agović, Ema Ramusović, Itana Grbić, Nina Bulatović i drugarice baš pod komandnom palicom čuvenog krila skrenule pažnju na sebe
176 pregleda 12 komentar(a)
Maja Savić, Foto: Luka Zeković
Maja Savić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.09.2014. 19:58h

Poslije godinu i sedam mjeseci rada sa najtaletovanijom generacijom crnogorskog rukometa, Maja Savić je naprasno ostala bez funkcije - predsjednik Budućnosti i RSCG Predrag Bošković je odlučio da raskine saradnju sa legendarnom rukometašicom i u filijali podgoričkog kluba, Danilovgradu i juniorskoj reprezentaciji.

Razlog za takvu odluku je nejasan i nelogičan, jer su Đurđina Malović, Đurđina Jauković, Vanesa Agović, Ema Ramusović, Itana Grbić, Nina Bulatović i drugarice baš pod komandnom palicom čuvenog krila skrenule pažnju na sebe.

Kao kadetska reprezentacija su osvojile 5. mjesto na Evropskom prvenstvu, a prije mjesec su bile četvrte na šampionatu svijeta u Makedoniji.

Uzgred, bile su i šampionke Mediterana, debitovale su za seniorsku reprezentaciju, skrenule na sebe pažnju igrama u Danilovgradu...

Narednih dana će se saznati ko će doći na mjesto Savićeve. Ko god da to bude, jasno je da neće imati istu ekipu na raspolaganju.

Makar ne u Danilovgradu - Grbićeva je već u Vardaru, Ramusovićeva i Bulatovićeva su priključene prvom timu Budućnosti, njihovim putem mogu i dvije Đurđine, a Agovićeva sigurno neće ostati u klubu koji je otpustio njenu majku.

Bonus video: