Lipovina polomio palac, Obradović pozvao Perišića

"Zadovoljan sam što ću biti sa ekipom i nadam se da ću opravdati povjerenje", istakao je deveti strijelac šampionata Mađarske.
133 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Perišić, Foto: Savo Pelević
Ivan Perišić, Foto: Savo Pelević
Ažurirano: 10.06.2014. 10:56h

U revanšu u Minsku neće igrati 21-godišnji Vladan Lipovina, koji je polomio palac lijeve, šuterske ruke i pauziraće od četiri do šest sedmica. Ljubomir Obradović je ekspresno pozvao desnog beka mađarskog Cegleda i nekadašnjeg saigrača Lipovine iz Lovćena, Ivana Perišića. Popularni Krofna je u prethodnim akcijama bio standardni član reprezentacije, čak je i počinjao meč u prvoj postavi, ali je selektor odlučio da prednost da njegovom tri godine mlađem sugrađaninu i iskusnom Dušanu Tomiću.

"Odmarao sam prethodnih 10-ak dana. Iskreno, nisam očekivao poziv, jer je bilo momaka koji su trenirali sa reprezentacijom, a nisu sada pozvani. Zadovoljan sam što ću biti sa ekipom i nadam se da ću opravdati povjerenje", istakao je deveti strijelac šampionata Mađarske.

Perišić, koji se oženio neposredno pred početak priprema za dvomeč sa Bjelorusijom, priznaje da mu je bilo žao što ga nije bilo na prvom spisku od 18 igrača.

"Tako je selektor odlučio, ali ni ja ni ostali nemamo pravo da se miješamo u njegov izbor. Naše je samo da se dokazujemo i čekamo šansu".

Odlični šuter vjeruje da će reprezentacija Crne Gore izboriti vizu za Katar.

"Prvo poluvrijeme nije bilo na zavidnom nivou, možda je umor preovladao. Na kraju je ispalo onako kako se zamišljalo, jer je upisana pobjeda. Vjerujem da možemo da izbacimo Bjelorusiju, a ubijeđen sam da ne možemo da odigramo slabije nego u prvom meču", zaključio je Perišić.

Bonus video: