Melić: Kad smo već ovo dobili, možemo da prođemo Bjeloruse

"Ne možemo da odigramo gore nego u prvom poluvremenu. Rutenka je na respekt sudija dobio nekoliko isključenja, čime su oni stvorili prednost", kaže Igor Marković
363 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2014. 22:38h

Heroj pobjede nad Bjelorusijom (28:27), Fahrudin Melić, smatra da rukometaši Crne Gore mogu da se domognu Svjetskog prvenstva u Kataru.

"Gol razlike nije ni puno, ni malo. Borili smo se, a veoma loše smo otvorili utakmicu. Ali, ako smo već ovaj meč uspjeli da dobijemo, ubijeđen sam da možemo da prođemo ovu selekciju".

"Samo malo da saberemo glavu i da odigramo odbranu kao na početku drugog poluvremena, kada smo stizali četiri razlike. Vjerovao sam bez obzira na to što smo gubili, jer znam da vrijedimo", istakao je povratnik u reprezentaciju.

Igor Marković se mučio sa povredom koljena, igrao je pod velikim bolom, ali je bio odličan. Lijevo krilo Lovćena se nada da će Crna Gora igrati bolje u revanšu.

"Ne možemo da odigramo gore nego u prvom poluvremenu. Mladi igrači se nisu snašli na početku, Rutenka je na respekt sudija dobio nekoliko isključenja, čime su oni stvorili prednost".

"Recept za pobjedu u Bjelorusiji je drugo poluvrijeme ove utakmice, a mislim da imamo velike šanse da odemo na Svjetsko prvenstvo", poručio je Markovć, koji se nakon meča jedva oslanjao na desnu nogu.

Galerija

Bonus video: