Rukometni kamp "Šampion" od 1. jula na Ivanovim koritima

Rukometni kamp Šampion biće održan od 1. do 30. jula na prostoru Nacionalnog parka Lovćen, na Ivanovim koritima, saopštili su danas organizatori.
97 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2014. 16:30h

Rukometni kamp Šampion biće održan od 1. do 30. jula na prostoru Nacionalnog parka Lovćen, na Ivanovim koritima, saopštili su danas organizatori.

Kamp je podijeljen u tri smjene po deset dana, a polaznici biće dječaci i djevojčice od deset do 17 godina, koji treniraju rukomet najmanje godinu.

Manifestacija će biti održana 14 put.

Kamp Šampion je specijalizovana vaspitno obrazovna institucija, koja ima cilj školovanje i usavršavanje rukometnih talenata, budućih rukometaša i trenera savremenim metodama rada.

Na kampu će sa polaznicima raditi poznati treneri i dokazani stručnjaci u radu sa mlađim kategorijama.

Program stručnog rada realizovaće istaknuti treneri koji su se dokazali u stvaranju vrhunskih rukometaša u svojim klubovima i reprezentativnim selekcijama.

U realizaciji stručno-pedagoškog rada trenerima će biti na usluzi kao demonstratori vrhunski rukometašii rukometašice sa ciljem što kvalitetnijeg prikaza tehničkih elemenata i drugih efekata zasnovanih na popularnosti demonstratora.

Prateći sadržaji stručnog rada, obavezni za polaznike kampa, su pravila rukometne igre, kurs engleskog jezika, izleti i rukomet na pijesku, a po izboru posjeta muzeja i galerija na Cetinju, kulturno zabavni sadržaji.

Učesnici kampa biće smješteni u turističkom odmaralištu Ivanova korita.

Cijena desetodnevnog boravka iznosi 200 eura, a učesnici se mogu prijaviti najkasnije do 1. juna.

Bonus video: