Budućnost bolja od Metalurga

Podgorički tim, koji je dobio i prvi međusobni duel u Skoplju 33:24, upisao je desetu pobjedu u regionalnom takmičenju ove sezone
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.04.2014. 15:35h

Pretposljednji test pred fajnl-for Lige šampiona rezultatski nije bio uzbudljiv, jer je Budućnost vrlo rano riješila sve dileme protiv Metalurga (34:23).

Tim Dragana Adžića je, ipak. još daleko od prave forme, vidi se da će biti teško da se nadoknadi odsustvo Milene Knežević u polufinalu protiv Vardara, ali je 15 dana dovoljno vremena da se sve kockice slože...

"Prvo poluvrijeme je bilo dobro, odnos i nas i Metalurga je bio pravi. U nastavku nismo bili na nivou, neke stvari koje je trebalo da izvježbamo nismo odradili. Očekivano je, ipak, da u ovom sastavu bude uspona i padova, a borićemo se da ih bude što manje. Igrale su Cvijić, Neagu i Voltering, vjerujem da će djevojke ostati zdrave, a onda ćemo uraditi sve da napravimo iznenađenje u polufinalu protiv Vardara", poručio je Adžić.

Podgorički tim, koji je dobio i prvi međusobni duel u Skoplju 33:24, upisao je desetu pobjedu u regionalnom takmičenju ove sezone. Metalurg u dosadašnjem dijelu takmičenja ima skor od četiri pobjede i osam poraza.

Do duela sa Vardarom 3. maja, Budućnost će ugostiti 24. aprila i slovenačko Zagorje.

Budućnost - Metalurg 34:23 (19:9)

Podgorica - Dvorana „Morača”. Gledalaca: 120. Sudije: Kaluđerović i Vujačić (Crna Gora). Sedmerci: Budućnost 6 (5), Metalurg 5 (5). Isključenja: Budućnost 10, Metalurg 2 minuta.

Budućnost: Voltering (osam odbrana), M. Vukčević, Žderić (šest odbrana), Petrović 8 (4), Neagu 6 (1), O. Vukčević, Nikitina, Božović, Gjorgijevska 2, Dalbi 7, Ježić 3, Cvijić 2, Mehmedović 4, Pavićević 1, Bizdra 1, Lazović.

Metalurg: Antić, Jalomiteanu (osam odbrana), Mečevska 1, Grozdanovska 8 (5), Gjorgijeva, Bajramovska 8, Beleska, Jovanovska, Mladenovska 2, Nikolić, Nikolovska 1, Livrinić, Sazdovska, Veličkovska 1, Ristovska 2, Mitrova.

Bonus video: