Voltering produžila ugovor: Hoće da opet osvoji Ligu šampiona

"Osjećam se dobro u Podgorici i u ovom timu, volim da igram u atmosferi kakva je u „Morači”, a i tim će naredne godine biti dobar, što su bili razlozi da ostanem", rekla je Voltering
7 komentar(a)
Klara Voltering, Foto: Savo Prelević
Klara Voltering, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.04.2014. 13:53h

Dilema više nema - Klara Voltering i definitivno ostaje još godinu u Budućnosti!

Fenomenalna golmanka je dogovorila detalje jednogodišnje saradnje sa upravom podgoričkog kluba, iako je bila pod pritiskom porodice da se vrati u Njemačku i preuzme porodični biznis.

"Teško je bilo donijeti odluku, nije mi bilo lako zbog porodice. Ali, osjećam se dobro u Podgorici i u ovom timu, volim da igram u atmosferi kakva je u „Morači”, a i tim će naredne godine biti dobar, što su bili razlozi da ostanem", rekla je Voltering.

„Vijesti” su 22. februara, pred drugi meč sa Larvikom, u kojem je Budućnost i definitivno osigurala nastup na prvom fajnl-foru u istoriji Lige šampiona za rukometašice, objavile da Klara ostaje. Sada je to i definitivno potvrđeno, jer je prevagnula želja 31-godišnjakinje iz Minstera da još jednom osvoji titulu prvaka Evrope. Šansu će imati i ove sezone, ali pogotovo naredne, kada se u Podgoricu vrati Katarina Bulatović.

"Nikad ne znate šta će se dogoditi, sve je moguće na fajnl-foru. Fokusirane smo samo na Vardar, sada nas ništa drugo ne zanima. Što se tiče sljedeće sezone, super je što se Kaća vraća, jer je odlična igračica, ali je veoma važno i što većina tima ostaje na okupu. Mnogo je lakše kad nastavljamo rad, jer ako imate pet-šest novih rukometašica, kao mi na početku ove sezone, potrebno je vrijeme da se uhodate. Sada svi znaju šta igramo i u odbrani i u napadu, a i Kaći će biti lako da se uklopi, jer odlično zna ove igračice", zaključila je Voltering.

Bonus video: