Četvrtfinale EHF kupa: Lasica sa Segedom protiv Sportinga

Crnogorski reprezentativac Marko Lasica pokušaće sa Pik Segedom da stigne do polufinala preko portugalskog Sportinga, koji je domaćin u prvom meču
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.04.2014. 20:27h

Danas su u Beču određeni i četvrtfinalni parovi EHF Kupa. Ekipa Fuhse Berlina je kao domaćin završnog turnira 17. i 18. maja, automatski stekla pravo da se tamo nađe, a u preostala tri duela tražiće se isto toliko timova koji će se pridružiti „lisicama“.

Švedski Lugi sastaće se sa rumunskom Konstancom, čije boje od igrača sa ovih prostora brane Dalibor Čutura (bivši igrač Lovćena), Branislav Angelovski, Mojkovčanin Aleksandar Adžić i Predrag Vujadinović. Prvi meč igra se u Rumuniji.

Alen Blažević, Vladimir Vranješ, Marinko Kekezović i crnogorski reprezentativac Marko Lasica pokušaće sa Pik Segedom da stignu do polufinala preko portugalskog Sportinga, koji je domaćin u prvom meču.

Posljednji četvrtfinalni par čine dva francuska kluba, Monpelje i Nant. Gol prošlogodišnjeg finaliste ovog takmičenja brani Gorazd Škof, a tu je i mladi hrvatski bek Stefan Vujić.

S druge strane, slovenačku koloniju u Monpeljeu čine Jure Dolenec, Matej Gaber, Dragan Gajić i Vid Kavtičnik. Nant će prvi meč igrati na svom terenu.

Prvi mečevi igraju se 19. i 20. aprila, revanši su sedam dana kasnije.

Bonus video: