Nema Roganovića, Melića, Doknića...

Na okupljanju se nije pojavilo čak sedam igrača koji su na spisku za EHF nedjelju šestog selektora, Ljubomira Obradovića
82 pregleda 7 komentar(a)
Zoran Roganović, Foto: Savo Prelević
Zoran Roganović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.03.2014. 12:13h

Ideja Ljubomira Obradovića da okupi sve najbolje što Crna Gora u rukometu ima, već na startu je dobila udarac - na okupljanju se nije pojavilo čak sedam igrača koji su na spisku za EHF nedjelju šestog selektora.

Bivši trener Lovćena je nešto poslije podneva sletio u Dubrovnik i u prostorije RSCG će doći da zaduži opremu i odmah produžiti ka Bijelom Polju, gdje će „crveni“ večeras u 19 časova odraditi prvi trening.

Igrači su već bili u Savezu, a među njima nije bilo povrijeđenog kapitena Draška Mrvaljevića, kao ni već viđenih povratnika Fahrudina Melića i Zorana Roganovića, koji su poručili da će biti u timu ako sve bude kako treba (Melić), tj. ako je baš neophodan (Roganović).

Njih dvojica su ostavila mogućnost da igraju baraž za Svjetsko prvenstvo sa Bjelorusijom.

Stevana Vujovića i Mirka Milaševića nema zbog toga što im klubovi nisu dozvolili da dođu, a Žarku Pejoviću je supruga trudna i morao je da ostane sa njom.

Uzgred, nema ni golmana Goluba Doknića, kojeg odavno nije bilo na spisku reprezentacije, a sada ne želi da se odazove pozivu.

Kao što je poznato, Crna Gora će tokom EHF nedjelje trenirati i odigrati dvije utakmice sa reprezentacijom Tunisa.

Bonus video: